Voldoet u aan alle voorwaarden? Dan kunt u zich aanmelden voor de Mondelinge Test RMiA.
Pas als u deze met goed gevolg heeft afgerond kunt u toetreden tot de erkenningsregeling Registermakelaar in Assurantiën (RMiA).

De erkenningsregeling RMiA bestaat uit een personen- en bedrijvenregister. Wanneer u voldoet aan de gestelde eisen kunt u zich laten inschrijven in het personenregister. Hierna kunt u de titel RMiA en het bijbehorende logo in combinatie met uw eigen naam voeren. De titel en het logo zijn gedeponeerd bij het Benelux Merkenbureau en worden beschermd tegen oneigenlijk gebruik.

Als minimaal de helft van de directievoerders van uw bedrijf in het personenregister staat ingeschreven, kunt u zich in het bedrijvenregister laten inschrijven. Als bedrijf mag u de titel RMiA en het bijbehorende logo in al uw bedrijfsuitingen voeren. De registers zijn openbaar en kunnen door iedereen geraadpleegd worden.

U komt via de onderstaande button in het online inschrijfformulier voor de Mondelinge Test. Na ontvangst van het inschrijfformulier zal het secretariaat contact met u opnemen om de procedure van de Mondelinge Test met u door te nemen en uiteraard voor het plannen van de Mondelinge Test.

Om u online in te schrijven voor het RMiA heeft u de volgende documenten nodig.
Houd deze bij de hand om uw inschrijving te kunnen afronden;

  • Wft diploma Schade zakelijk (pdf of jpg)
  • Wft diploma Inkomen
  • Kopie BAV polis (pdf of jpg)
  • Pasfoto (jpg)

Naar het inschrijfformulier